Liberté, vakantiewoningen in de Ardeche

Vakantie in de Franse Ardêche, dit vonden andere gasten

Reacties

Zaterdag zijn mijn vrouw en ik terug gekomen vanuit onze vakantiebungalow Liberte bij Valence in Frankrijk. 14 Dagen hebben wij gebruik mogen maken van uw bungalow. We hebben het er buitengewoon naar onze zin gehad. Het is een heerlijke plek van alle gemakken voorzien en vooral ook veel privacy.
We hadden graag nog een weekje willen blijven omdat we nog lang niet "uitgenoten" waren. Helaas voor ons kon dat niet. Wie weet wanneer het er nog eens van kan komen..
Gerard Neuteboom

Hallo Gosse en Joky, wij willen jullie nog even vertellen dat we het erg naar onze zin hebben gehad in jullie vakantiehuisje, het weer zat natuurlijk ook mee want ik heb het vermoeden dat de weken erna wat slechter waren, tenminste volgens de weermannetjes/vrouwtjes.
Groetjes Linda en Peter

Na een weekje vakantie in uw villa zijn wij dan weer thuis. Wij hebben enorm genoten van zowel het huis als de prachtige omgeving. Het huis voldeed echt aan al onze wensen, het was erg sfeervol, knus en van alle gemakken voorzien.
Wij zijn zelf ook al een tijdje aan het kijken om eventueel zelf een huisje te kopen in het buitenland. Door deze vakantie zijn wij tot de conclusie gekomen, dat ons huis zeker in dezelfde streek moet liggen, omdat wij ons zeer op ons gemak hebben gevoeld in het plaatsje. Ook de bewoners waren allemaal zeer attent, de buurman (van Moulin du Ranc) bracht ons zelfs een boek over de omgeving van Vernoux.
Indien mogelijk zouden wij graag in week 32 of 33 nog een keer gebruik maken van uw villa. Aanvankelijk hadden wij in deze periode een andere vakantie gepland, maar wij zijn zeer onder de indruk van de omgeving Vernoux.
Heico Ramerman

Lieve Jelcke en Marjon, bedankt voor jullie gastvrijheid en de gezelligheid! De gele bungalow is heel mooi geworden, en wij voelden ons er echt thuis.
's Nachts in slaap vallen met het geluid van krekels en 's morgens op het terras ontbijten terwijl de vlinders om je heen fladderen, dat was een welkome afwisseling met Amsterdam.. Wat een fijne plek hebben jullie daar toch. In het voorjaar komen we wandelen!
Liefs, Henk en Marijke

> Wilt u meer weten? Bel voor meer informatie +31850020295 of e-mail